Amalie Thørholm

AmalieThørholm.jpg

 

Amalie Thørholm, der de seneste år har markeret sig som en af Danmarks nye spændende upcoming artister, kan her hos Storch Entertainment bookes med fuldt band eller i duo-format. 

 

Amalie Thørholm er sanger og sangskriver – og en musiker, der beskriver sin vej i og med musik som det mest naturlige og unaturlige i hele verden. Tekst, historie og kontakten mellem mennesker fylder meget i hendes sange, som bevæger sig i et poppet lydunivers, hvor ordene er danske. 

 

“Musik er for mig historier og følelser, og at spille mine sange live sammen med mennesker, der betyder noget for mig, giver så meget mening. 
Jeg glæder mig altid til at inviterer lytterne helt ind i mit musikalske univers,
og uanset om det er en intim duo-koncert eller et større arrangement med hele mit band, er min intention at give publikum et lille indblik i,
hvordan jeg oplever verden”, fortæller Amalie. 

 

Med inspiration fra 80’erne, hvor de musikalske strømninger i dansk musik kom fra Aarhus, og navnene var Thomas, Peter, Anne og Lis, lægger Amalie sig med sin musik klart op ad den danske sangskrivningstradition, og kombineret med en kærlighed til moderne pop-artister som Billie Eilish, Folkeklubben og Burhan G, er Amalie Thørholms sangskrivning på en gang er tilbageskuende og nutidig. 

 

Amalie nyder stor succes på landets radiostationer
og er en velkendt artistpå både P4 og P5.
Også lytterne på alle streamingstjenesterne har for alvor fået øjnene op for den fremadstormende karismatiske pop-artist, som i skrivende stund har rundet de 500.000 afspilninger på Spotify alene.

 

Seneste udgivelse fra den Aalborgensiske sanger er EP’en ‘Blinde vinkler’ fra januar 2021, men inden længe kan fans forvente mere nyt fra Amalie Thørholms side.

 

Musikvideo ‘Ingenting’

 

Livesession ‘Holder i’

 

Du kan finde Amalie lige her: 

Firelink til streaming og Social Media

 

Line up:

Amalie Thørholm, vokal

Lasse Baggenæs, guitar

Signe Kyhl, keys

Mikkel Noe, trommer

David Hansen, bas og programmering