top of page

Emilie Thorsby

Emilie Thorsby 2023.jpg

Hvis man forstiller sig en mixet lyd og energi af Sia og Freddie Mercury. Og man så tilføjer en håndfuld sukker, så har man et lækkert, dyster og poppet univers.

Følelsen af at kunne leve og aldrig kaste håndklædet i ringen,

det er en af de ting, som Emilie Thorsby fortolker i sin musik.

Efter en svær periode med depression, blev musikken en flugtvej til det bedre.

Emilie mærkede, at en hel ny verden åbnede sig op for hende, da hun satte sig ved klaveret og skulle synge med hendes sangunderviser. Der kom både glædestårer og en latterboble, og det var en mega fed følelse for Emilie, at mærke hvad hun kan med hendes stemme og sit store talent.

I 2021 fik hendes single Mystery 10.000 streams, på under 7 dage. Og siden da, har hendes musik fået flere radioplays i udlandet, hos bl.a. Dash Radio i LA USA, Radio Saltire i Skotland, Banks Radio Australia og La M Radio i Spanien,
og hun har derudover givet 3 online, koncerter til USA.

Den engelske musikblog "Listen with Monger", anmeldte hendes musik og skrev med ordene: "Danish artist, brings a cool pop treat, to the table".

Emilie Thorsby har udgivet 6 sange, hvoraf de 3 er gået i rotation på 7 radiostationer i USA. Blandt radioer kan nævnes radio NBC, hvor hun er blevet interviewet 11 gange.

 

EGW (Elle Global Woman) Magazine i USA havde hende som fronthistorie på Instagram.

 

Hun blev nomineret som årets kvindelige kunstner 2022 i USA, har sunget for Knæk Cancer TV2s "Tænd et lys i Odense" og givet 12 koncerter, samt 3 onlinekoncerter i USA.

 

Hendes musik er siden da vokset meget på det og Emilie er så klar til at dele hendes fantastiske sange med hele verden.

bottom of page