top of page

Referencer og Anbefalinger

Referencer og anbefalinger fra nogle der tidligere har booket
deres underholdning igennem storch entertainment.

JonasPennyLane.jpg

Jonas Hüstcher-Hejlesen, Direktør og ejer Penny Lane ApS

Vi er her på Penny Lane storforbrugere af Storch entertainment, har altid været mega tilfredse. Vi opnår altid klare aftaler og opfølgningen på arrangementer er helt fænomenal!!
 

Vi glæder os til meget mere samarbejde med Helle og Storch entertainment i fremtiden og kan kun give vores varmeste anbefalinger.

HøjgaardPark.jpg

Højgaard Park en dejlig have midt i Odder - Ann Padkær

Storch entertainment er så professionel, alt fungerer bare helt ud til mindste detalje og man bliver altid mødt med venlighed og går aldrig forgæves til Helle.

Alt med musikerne spiller bare!

Vi giver KUN ROS.

MarianneStorch.jpg

Storch Attitude - Indehaver Marianne Storch

Helle har hjulpet mig med at finde  musik til min 1 års fødselsdag i Galleri Storch. Helle var yderst professionel, lyttende og var spring fyldt med gode ideer. Helle hjalp  mig med at træffe det helt rigtige valg, det blev et yderst vellykket arrangement.

Helle har styr på alt, er meget punktlig og handlede straks på de ideer vi nåede frem til. Jeg giver meget gerne Helle mine bedste anbefalinger og bruger hende helt sikkert fremover

Bering_og_Søgaard.jpg

Bering & Søgaard - Kasper Bering og Jeppe Søgaard

I forbindelse med afholdelse af vores workshop i Århus har vi igennem Helle booket den musikalske underholdning. Vi kan på det varmeste anbefale Helle, der er yderst professionel, imødekommende og passioneret omkring det hun laver.
Så har du brug for et indslag til dit næste arrangement, så tag endelig fat i Helle som vil hjælpe dig på bedste vis.

Anbefaling AAU.jpg
Anbefaling ANN.jpg
Anbefaling Victor.jpg
bottom of page