top of page

FIE

FIE.jpg

Anne Sophie Smith Ingendahl vågnede for 2,5 år siden
og spurgte sig selv:
“Hvis jeg har 6 måneder tilbage at leve i mangler der så noget i mit liv?”

Hendes svar var klart - musikken.

 

Anne Sophie mistede for ca 8,5 år siden hørelsen på sit højre øre.
Hun havde en tumor på sin hørenerve og ved operationen forsvandt hendes hørelse.

 

Hun lukkede ned for alt det musikalske i sig selv, men den morgen i juni 2017 havde hun ikke et valg mere. Hendes længsel og sult efter hendes passion blev for stor. Det var næsten med frygt at hun hver morgen vågnede op og på den ene eller den anden måde forsøgte at forfølge sin drøm, men det var vigtigt for hende at overvinde den frygt. Anne Sophie mener nemlig at det man ønsker sig allermest i sit liv er på den anden side af ens frygt. Der er kun en vej - at overvinde den.

 

Alene mor til to drenge med en viden om at hun havde et ansvar for dem i forhold til økonomi indså hun vigtigheden af at hun ved sine egne handlinger viste sine to drenge at de i fremtiden også skal følge deres drømme.

 

På sin rejse havde hun mange tanker der poppede op undervejs.
Kan jeg synge og optræde når jeg er døv på det ene øre,
kan jeg mærke og høre mine musikere?

 

Hun besluttede sig at prøve det af i et sikkert miljø.

 

Anne Sophie fandt et musik kursus med professionelle og amatør musikere og i en uge i sommeren 2017 befandt hun sig på et Chateau nær Narbonne, hvor kurset blev afholdt og hun sang fra morgen til aften med kompetente musikere og nogle af de dygtigste undervisere. Den første dag gik som hun siger ad helvede til og hun gik grædende i seng. Hun kunne mærke at hun stadig kunne synge men der var så mange følelser indeni hende - sorg over at have lukket ned for sig selv og sit inderste så længe, frygten der opstod ved at gå vejen for hvad bringer den?
Oveni var det voldsomt at holde styr på lydene fra musikere, instrumenter med sit hørehandicap. Hun havde derfor rystet voldsomt under sin optræden
hvilket gik i stemmen og hendes performance.

 

Hun vågnede næste morgen og fanden tog ved hende.
Hun ville have styr på det følelseshav indeni sig selv så hun kunne optræde.
Det handler nemlig om at give siger Anne Sophie og det er den måde hun gerne vil give til verden, ved at give musikalske oplevelser.

 

Det hjalp Anne Sophie at skrive hendes nummer “Fragility” færdigt dernede og det arrangerede hun med en guitarist på kurset. Hun optrådte næste aften med sit nummer og holdet troede at det var en jazz standard, da Anne Sophie bare havde introduceret det ved navn.
Guitaristen sagde efterfølgende at det var hendes egen komposition.

 

Hun fik så god respons på nummeret og den udvikling hun gennemgik på den uge og da Anne Sophie kom hjem tog kontakt til sin gamle producer Nuplex.
De begyndte at indspille Anne Sophies egne numre og lidt jazz standarder.

 

De fik nogle sindsyg dygtige musikere til at indspille med Anne Sophie og de musikere er dem der nu spiller for hende på mange af hendes livejobs.

 

Anne Sophie er så taknemmelig over at have så dygtige folk omkring hende,
der tror på hendes projekt.
Nu komponerer og optræder Anne Sophie både med pop og jazz musik.

 

Anne Sophies filosofi midt i denne rejse er at jo mere du går efter det du vil og bliver ved trods forhindringer - jo mere bliver du belønnet af universet og døre vil åbne sig. Hvis jeg er døv på det ene øre og leve af lyd, skifte karriere spor som 44 årig alene til 2 drenge - så kan du også følge dine drømme og nå dem.

Når du booker Anne Sophie til dit arrangement, træder der en fantastisk nærværende og hjertevarm person ind af døren, som rammer lige i hjertet med hendes smukke stemme og toner af en blanding af pop og jazz.
Anne Sophie deler gerne ud af hendes personlige rejse igennem livet. 

bottom of page